Presentació

ELS NOSTRES VALORS

Com som i com ens organitzem. Compartint valors des de 1968.

Valors
EL NOSTRE COMPROMÍS

Objectius i compromís educatiu dels professionals del centre.

Compromís
LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Descobreix les nostres intal·lacions amb una visita virtual.

Instal·lacions
QUALITAT PUIGCERVER

El compromís d’una Escola activa, catalana i integradora.

Qualitat
ON SOM?

Saps on trobar-nos? Vols saber qui hi ha darrere l’Escola Puigcerver?

Troba’ns
CONTACTA AMB NOSALTRES

Prefereixes el telèfon, el correu electrònic o les xarxes socials?

Contacta’nsEls nostres valors

Els nostres valors són la responsabilitat, l’autonomia, el compromís, l’esforç i el respecte als altres en un marc de pau, convivència, igualtat, diversitat i solidaritat. També es basa en els valors descrits a l’Ideari o Caràcter propi del centre:

La nostra carta de valors

Escola catalana i laica

Per això, la llengua vehicular és la catalana i s’hi imparteix la cultura, la història i els costums catalans. A més a més, està oberta al coneixement de les cultures d’Europa i del món. Una escola oberta i democràtica que ensenya a respectar qualsevol manera de
pensar, sempre que valori la llibertat i la dignitat de la persona.

Escola comarcal

És una escola comarcal perquè entén que l’àmbit demogràfic i de convivència més genuí de la nostra nació és la comarca.

Escola activa

Atès que els seus mètodes d’aprenentatge es basen en l’acció. També fomenta la pràctica de l’esport no només com a mitjà d’educació física, sinó també com a element de formació integral, valorant la superació personal, l’esforç i l’esperit d’equip.Inclusiva

Reconeix la diversitat i dona resposta a tot l’alumnat, personalitzant l’aprenentatge per tal que cada alumne pugui desenvolupar al màxim les seves potencialitats i talent.Escola plurilingüe

Valora la llengua com a coneixement i instrument de comunicació, d’aprenentatge, d’aproximació a altres cultures i d’obertura a la diversitat de cultures del món. A l’Escola treballem amb una gran varietat de llengües des dels primers cursos, segons el seu projecte lingüístic.Escola innovadora

Constantment es planteja l’aprofundiment i el perfeccionament constant dels mètodes i didàctiques per dinamitzar la pràctica educativa.Escola connectada

Centrada en impulsar i regular l’ús de les tecnologies de la informació i comunicació i posar-les al servei de l’aprenentatge, el coneixement i la creativitat dels nostres alumnes. Entén els aprenentatges com una activitat de comunicació centrada en set llenguatges: el matemàtic, el verbal, el plàstic, el musical, el corporal, el tecnològic i l’informàtic.Escola sostenible

Impulsa les bones pràctiques mediambientals per la millora ecològica i qualitativa del centre. Impulsa projectes per economitzar despeses, estalviar aigua i energia, reciclar i reduir residus.Escola humana

L’alumne i les persones són el centre del projecte; per aquest motiu l’Escola treballa de manera personalitzada i completa per aconseguir la felicitat, la gratitud i el benestar emocional dins d’un marc d’espais més humanitzats.

El nostre compromís

La Llei 12/2009, de 10 de juliol, d’educació, en l’article 20, i el Decret 102/2010, de 3 d’agost, d’autonomia dels centres educatius, en l’article 7, estableixen que tots els centres educatius han de formular una carta de compromís educatiu que, en el marc del seu projecte, expressi els objectius per tal d’assolir l’entorn de convivència i de respecte necessari per desenvolupar les activitats educatives en les condicions més favorables possibles.
Consulta i descarrega’t el document de la nostra carta de compromís, que posem a la teva disposició:

Les nostres instal·lacions

Tenim les instal·lacions adequades per acompanyar i atendre correctament els nostres alumnes de totes les etapes educatives, així com el material idoni per l’aprenentatge constant.
Saps que també pots fer un tomb virtual a l’Escola?

Vols visitar l’Escola sense moure’t de casa?

Visita virtual

Qualitat Puigcerver

Hi som per ajudar. I per això hem adquirit una sèrie de compromissos que són periòdicament revisats. Som un centre concertat pel Departament d’Ensenyament i associals a l’AEC.

Consulta els reconeixements que hem rebut per la nostra qualitat, els estudis als quals estem adherits i els exàmens constants que rebem per no abaixar el nostre nivell!

Qualitat Puigcerver

Fem equip

L’Escola Puigcerver està associada a les Escoles Vincula i a l’AEC.

Els objectius bàsics que es marca Vincula són:
– Obrir una nova via de model educatiu basat en l’excel·lència, la projecció internacional, la sostenibilitat i l’humanisme, establint uns nivells de qualitat similar entre les escoles.

– Potenciar i treballar de forma conjunta els eixos pels quals s’ha formalitzat aquesta Associació per aconseguir ser un grup de referència en formació, pedagogia i gestió, sempre, però, amb el compromís de respectar la idiosincràsia de cada entitat.

– Compartir, per a un bé comú, les experiències i les bones pràctiques adquirides en cadascuna de les escoles associades.

– Ampliar la diversitat d’eines formatives i de dispositius, que hauran d’estar a l’abast de totes les persones que formen part de les escoles associades.

– Participar activament en el disseny de dinàmiques qualificadores que afavoreixin l’assoliment dels objectius.

– Ser un interlocutor vàlid amb administracions, agents socials, empreses, usuaris i altres entitats amb la finalitat de definir un marc de col·laboració, sinergies compartides i bones pràctiques.

– Internacionalitzar els projectes educatius propis com un dels instruments clau en la mobilitat dels ciutadans europeus.

– Aprofitar les sinergies d’implementació de polítiques administratives i de gestió pedagògica.

– Les activitats de l’Associació exclouran, en tot cas, l’afany de lucre.

On som?

C/ Astorga, 13, CP 43205 Reus, Tarragona
Telèfon: 977 75 69 31
Adreça electrònica:
escolapuigcerver@xtec.cat

Envia’ns un correu!
VOLEM LLEGIR-VOS I RESPONDRE DUBTES

Contacta’ns!

Envia’ns un correu mitjançant el següent formulari i fes-nos arribar els teus dubtes i/o reflexions sobre l’Escola Puigcerver. Nosaltres estarem encantats de respondre’t tan aviat com sigui possible. Volem ajudar-te!

Formulari de contacte