PEC (Puigcerver Estiu Camp)

Puigcerver Estiu Camp: edició 2023

El Puigcerver Estiu Camp és el casal d’estiu que oferim a les instal·lacions de l’Escola adreçat a nens i nenes de P2 a 2n d’ESO de l’Escola i d’altres escoles. El PEC busca que els seus participants gaudeixin de l’estiu aprenent diferents disciplines, practiquin esport i obtinguin noves amistats i eines per desenvolupar-se en el dia a dia.

El PEC està format per les següents disciplines esportives: Judo, bàsquet i gimnàstica rítmica i estètica, dirigides per monitors titulats.

A més d’aquestes especialitats, oferim l’I-PEC, adreçat exclusivament a infants d’educació infantil, basat en el treball de la llengua anglesa, la música, la psicomotricitat i la creativitat. I oferim també el PEC Júnior, adreçat a nenes i nens de 1r de primària a 2n d’ESO on es posa en pràctica la creativitat, tant individual com col·lectiva, mitjançant la resolució de reptes, jocs, elaboracions…

Inscripcions limitades. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.

APUNTA’T AQUÍ!

Quin PEC puc fer?

I-PEC (exclusiu per a Educació Infantil)

L’IPEC s’adreça a les nenes i nens de P2, P3, P4i P5, i es basa en el treball de la llengua anglesa, la psicomotricitat, la música i la creativitat de manera simultània.

MÉS INFORMACIÓ

PEC Bàsquet

En aquest PEC incidirem tant en la iniciació com en la tecnificació del bàsquet depenent de l’itinerari que s’esculli. A mesura que avanci el campus pot haver-hi participants que promocionin de nivell.

MÉS INFORMACIÓ

PEC Judo

El judo no és únicament un esport, és una disciplina per a la formació física i moral. Aquest esport olímpic el pot practicar tothom per millorar la condició física, cognitiva i social.

MÉS INFORMACIÓ

PEC Gimnàstica rítmica i estètica

En aquest PEC connectarem amb els cincs sentits a l’hora de ballar, interpretant diferent emocions a través del ball, millorant l’expressió corporal i aprenent a parlar en públic.

MÉS INFORMACIÓ

PEC

Júnior

PEC Júnior s’adreça a les nenes i nens de 1r de primària a 2n d’ESO. En aquest PEC posarem en pràctica la nostra creativitat, tant individual com col·lectiva, mitjançant la resolució de reptes, jocs i elaboracions manuals i plàstiques.

MÉS INFORMACIÓ
GRUPS
REDUÏTS

Totes les activitats estan formades per grups reduït.

MONITORS
TITULATS

Dirigides per

monitors titulats, la programació està coordinada per un equip de tècnics de les diferents disciplines esportives i per professionals de l’I-PEC.
ACOLLIDA I MENJADOR

El PEC ofereix altres serveis com l’acollida i el servei de menjador.

ESDEVENIMENTS ESPECIALS

Com a esdeveniment especial, cada setmana farem una activitat extraordinària en la que participaran tots els nens/es.

Esdeveniments especials

Descarrega el quadrant de les setmanes

1ª SETMANA: Del 26 al 30 de juny

LA FESTA MAJOR

2ª SETMANA: Del 3 al 7 de juliol

LA HÍPICA

VEURE VÍDEO

3ª SETMANA: Del 10 al 14 de juliol

BÀSQUET EN CADIRA DE RODES

VEURE VÍDEO

4ª SETMANA: Del 17 al 21 de juliol

REMULLADA (inflables)

VEURE VÍDEO

5ª SETMANA: Del 24 al 28 de juliol

NIT D’ESTELS

VEURE VÍDEO

HORARIS PEC

PREUS

DESCOMPTES

– S’obsequiarà cada infant amb dues samarretes. – Les famílies de l’Escola tenen un 5% de descompte. – Totes les famílies tenen un descompte del 10% en el segon germà i del 20% en el tercer germà. – Els descomptes no són acumulables. Inscripcions limitades. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Patrocinadors