En família

Les famílies també formeu part de l’Escola!

Un munt d’activitats dins i fora del centre que compten amb la participació oberta de mares, pares i avis i que enforteixen el lligam amb les famílies.

Festa de la Tardor

Activitat de caire festiu, estretament lligada al nostre costumari, oberta a les famílies dels nens i les nens de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària on s’hi exhibeixen les danses populars de la castanyada.

Gran Nadala

Activitat promoguda per l’Ajuntament de Reus que aplega els escolars de diferents edats de la nostra ciutat per tal de cantar tots junts una nadala i felicitar-nos les festes. Hi participem amb els alumnes de 5è d’Educació Primària

Concert de Santa Cecília

Activitat oberta a les famílies de 6è d’Educació Primària per celebrar el Dia de la Música on es mostra el treball realitzat a les classes. Els alumnes ens oferiran un concert fruit del joc i la manipulació de diferents instruments musicals.

Per Nadal, nadales

Activitat organitzada per Canal Reus TV que consisteix en l’enregistrament d’una nadala per cada escola i la posterior emissió a través del seu mitjà. Hi participem amb els alumnes de 2n d’Educació Primària.

Concert familiar de Nadal

A finals del primer trimestre, es realitza a l’Escola un concert amb diferents grups d’alumnes al Teatre Fortuny de Reus. El concert vol ser una mostra del treball que es fa al llarg del curs en els diferents nivells.

Festa de la Primavera

Activitat de caire festiu oberta a les famílies d’Educació Infantil que té com a objectiu que les famílies i l’Escola comparteixin una bona estona tot mostrant els balls que els més petits han preparat per la Festa Major.

Classe al Pau Casals

Activitat oberta a les famílies de 5è d’Educació Primària on es mostra el treball realitzat. Els alumnes ofereixen una classe oberta en aquest auditori tan emblemàtic, fruit del joc i la manipulació d’instruments musicals.

Representacions Teatre

Activitat oberta a les famílies dels alumnes que participen en el Taller de Teatre de Cicle Inicial o de Cicle mitjà i Superior. Es mostra el treball realitzat a través de la representació d’una obra, ja sigui tradicional o d’altres tipologies.

Fem Coral

Activitat educativa proposada per l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus. Fomenta l’aprenentatge de la música i cant coral entre l’alumnat de primària com un element integrador.

Acte de comiat de 2n de BAT

A final de curs acomiadem de l’Escola els alumnes més grans que ja han acabat. Molts d’ells han estat a l’Escola des de P3. És un acte molt emotiu i que ens omple a tots de satisfacció.

Exposicions dels TdR

Després d’un llarg procés de recerca, les famílies dels alumnes de 2n de BATX estan convidades a veure l’exposició del Treball de Recerca dels alumnes. És també un dels moments més importants de l’avaluació del treball.

Cros Montse Llaveria

L’acte esportiu per excel·lència on tota l’Escola està cridada a participar-hi. Es tracta d’una cursa amb un recorregut per dins i fora del centre, per recordar la que va ser una professora d’Educació Física molt estimada.